Právě Ti tančí řádků pár
začíná dětských hrátek bál
slovo vyzve slovo k tanci
tvoří skvoStnou eleganci:-))
13.04.2011 14:47:00 | CULIKATÁ
Mít dětí nezpoutanost
a uvolnit svou škrobenost.
Nebát se, co řeknou jiní
a na povrch nechat vyplout city,
na chvíli stát se dětmi rozvernými.
13.04.2011 09:02:00 | Tamara