Anotace: o reálných pocitech, které už nejdou držet pod pokličkou ...
Sbírka: O mě .. a taky o lidech
Ještě žubů jsou dvě řady
smutek a úsměv nejde dohromady
každý má v sobě někdy sopku
naditou city plnou hrobku
emoce bublá ve varu
snadno se člověk dostane do varu
nesmutni, odhoď splíny stranou
těším se v další básni na shledanou:-))
13.04.2011 14:54:00 | CULIKATÁ
Zoufalost hodit na papír
a vypsat ze sebe ten splín.
Vnitřně se ti uleví,
roztrháš černý list.
pak začneš nový psát
a z vesela se budeš smát.
13.04.2011 08:58:00 | Tamara