Příště
Ztracená ve svém vlastním světě,
Kde bílá je černá,
Hledám klíč k realitě.
Jen Samota je mi věrná.
Slyším tiché klepání.
Někdo je za dvěřmi,
Sladce šeptá: „Pusť mě dovnitř.
Lásko, tak věř mi."
Srdce své slyším tlouct,
Když jeho hlas zazní.
Uši mě bolí, a to moc,
Sakra už dost! Zahřmím.
Bije jako na poplach,
Když ve svém já
Nenacházím to,
Po čem tak toužím.
Klíč k zamčené bráně,
Kde bledá duše bloudí.
...
Nenajde ho, i kdyby
Lezla po kolenou v té
Své slepotě.
Zkoušej to dál,
Třeba vpustí Tě,
Příště,
V dalším životě.
Přečteno 348x
Tipy 28
Poslední tipující: Zasr. romantik, Bambulka, Marcone, Maryje..., Emmelia, vodnař, Megalo'R, Kars, el viento, la loba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)