Oheň
Ohnivá
niva
divá
diva
divan
na kterém si hovíš
jen tak
lochtáš své skřety
nebo rety
jak je chceš nazývat
v tom
hrom
do police
nebo více?
kolísavá energie
hbitá
chtivá
rozptýlená
docílená
spokojená
ohnivá
a rozvášněná
snědá
chvěná
burácející
hromová
ohromná
skromná?
a pokorná?
není ohně bez příčiny
není vody bez dívčiny
není vzduchu beze vzruchu
není hoře bez ohaře
není v hoře
není na sahaře
není v tobě
není v hrobě
není ...
robě!
škrt
a táborák
právě plápolá
mezi ohni
"no táák, pohni"
sebou
ohni hnědou
herku
línou
třeba s Líbou
nebo taky s Kamilou
jinou možná nemilou
ohni ohni HOŘ
tchoř
ohárek
jako na párek
to mi s-ho-ď
jako umcárek
cárek?
jo
hledám konec
zlonbidlo!
Přečteno 416x
Tipy 20
Poslední tipující: Emmelia, V.N.Losinský, Juan Francesco de Faro, CULIKATÁ, Mbonita, Květka Š., Romana Šamanka Ladyloba, Majdalénka, NikitaNikaT., Bambulka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)