Čas
Anotace: Přemýšleli ste někdy nad časem?... Za chyby se omlouvám..!
Čas nikdo nevrátí,
jenom vzpomínka na ní.
Čas nikdo neposune,
budoucnost si přimyslíme.
Celej život procházíme časem,
časem mládí i stáří.
V čase se člověk narodí i zemře.
Životem se protíná čas.
Minuta,hodina, den i rok,
to je čas pro život.
Přečteno 291x
Tipy 4
Poslední tipující: la loba, carodejka, EM EM
Komentáře (1)
Komentujících (1)