di-vadelní
Anotace: dnešní cesta a v závěru zásah čapkovým dílem
Sbírka:
Ostatní
Nové plavidlo
naše pravidlo
moto-vidlo
našich malých krásných vlastních jarních nadchnutých ... dní
z povzdálí raší
ta touha
- co vaši? -
na střeše kočka
na myš si počká
kročí si v kročeje
neruší naděje
jen jeden motiv
jen jeden směr
soustředěn
tu na krovu
je
vítr ani neduje
smích
pláč
hluboká slova
o výbušninách ...
Krakatitu
... minulost už byla a nelze změnit
přemýšlej o tom, co tvé akce mohly by způsobit
do budoucna ...
teď už spi a zkus to znova
až se znovu probudíš ...
Přečteno 316x
Tipy 17
Poslední tipující: V.N.Losinský, Tamara, šuměnka, Maryje..., Emmelia, labuť, Juan Francesco de Faro, hatlapatla, Květka Š., CULIKATÁ
Komentáře (2)
Komentujících (2)