Ha, konečně je někdo závislej na tvrdé hudbě, jako já :D :o)
A proč vlásně světu disko? Protože na to, aby si někdo vytvořil svůj odobitej styl, a poslouchal něco, co se mu líbí, tak radši bude poslouchat tenhle hnus, aby byl in...
04.09.2011 17:50:00 | Leedram