Anotace: Nenechte se prosím odradit délkou básně :) Zase tak trošku ekologicky a lidsky...
Jo, z lidí se umějí vyklubat vždycky ti nejodpornější netvoři, a asi nic nemůže být bolestivějšího, než si to uvědomovat, a zároveň být vlastně jedním z nich.
Kejtyyy má určitě pravdu v tom, že jim bude dík jejich kruté a hamižné nenasytnosti bez ohledů, dříve, či později pěkně zatopeno, ale zapomíná, že tím lidé tak či onak stáhnou většinu toho, co zatím ještě přežívá, opět sebou, a jim ještě stále většině nedochází, že tenhle svět vážně umírá, natož, že je to jen jejich vina.
Ale taky je pravda, že my malí s tím opravdu nemůžeme nic udělat, a těm velkým je to zatím jedno
23.04.2011 09:25:00 | Anjesis
Princezno, tohle Tvé dílko je obzvlášť dojímavé... Já mám takovou teorii, že příroda lidem všechno vrátí, člověk si myslí že je pánem tvorstva ale nedávná zemětřesení, tsunami či "jen" české povodně jsou důkazem, že tomu tak není... Poslední sloka mě dojala nejvíce, asi tušíš proč... Krásné, pokračuj...
22.04.2011 09:48:00 | kejtyyy
To by jsi se princezno na světě uplakala.
My měli z ulice nejednoho psíka a jsou to nejvděčnější kamarádi:).
21.04.2011 11:30:00 | CULIKATÁ