Listopad
Anotace: Je sice duben, ale listopady jsou příliš dlouhé a trvají i v dubnu ...
Než uteče listopad,
spadne mi pár kapek do klína.
Budou se kolíbat, snít, rozpouštět a budou si hrát.
Než uteče listopad,
napíšu světluškám manuál,
jak svítit pozdě v noci, když nebe křičí.
Než uteče listopad,
stihnu se třikrát zamilovat.
Jednou do lásky, podruhé do štěstí a nakonec do pláče.
Než uteče listopad,
posbírám všechno listí,
které smutně zemřelo v hrobech u kmene stromů.
Než uteče listopad,
zasním se tisíckrát do sebe
a vnímáním každé podzimním barvy,namaluju duhu.
Než uteče listopad,
však víš, trvá i celý rok ten snovýpád.
Rajská hudba všech nezbedníků
náhlá stráta krásných srdcí,
dlouhá to cesta v stříbrném blátě.
Ale než uteče listopad,
však víš, bude zas sama spát.
Přečteno 339x
Tipy 7
Poslední tipující: Leedram, Severka, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
Komentáře (3)
Komentujících (3)