Anotace: a tak to je
Je to nádherné, přesně tak, jako Tvé ostatní básně. Myslím, že ani nemusím zmiňovat to, s jakou lehkostí píšeš, vždyť to každý vidí.
Celková pointa díla je překrásná a ST si zaslouží :o)
S úctou,
Leedram
30.06.2011 18:28:00 | Leedram