Anotace: mnoho.A stále.Ale tak to predsa má byť...
Já mám na otázky zvláštní přístup, odpovídám na ně protiotázkou..to ví všichni Literáci, co mě navštíví :-) A někdy je to tak nejlepší, je fajn, když si člověk umí odpovědět sám..ale musí to být pravda ;-)
08.05.2011 16:21:00 | Chancer