Autonehoda...
Na prvního máje,
holky brečí...
Bojí se , že uschnou,
ale andělé brečí pro ni...
Na prvního máje,
strašná věc se stala....
Jednu holku,
totiž život stála....
Déšť smývá ze tváří,
slzy....
Ale smutek,
nelze odstranit....
Vepsal,
se pod kůži....
A vryl,
do paměti...
Je tak lehké,
v jedné vteřině...
O vše přijít,
o celý svůj život....
V jedné vteřině,
opustit to na čem jsme tolik lpěli...
A z dítěte,
už génie nebude....
Když,
nedýchá....
Přečteno 295x
Tipy 19
Poslední tipující: Zasr. romantik, Azazen, šuměnka, Gabrielle, Emmelia, Jiná, Psavec, Petbab, CULIKATÁ, la loba, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)