Sním
Anotace: Sním a nikdy snít nepřestanu...však nechce se mi už jen snít, s tebou navždy žít.
Sním o jarním probuzení,
kdy kapky rosy se třpytí
v dotecích slunce.
Sním o lehkém vánku,
co hraje si s tvými vlasy,
o vánku,
jež nese mi tvou vůni.
Sním o doteku, co otevře ti oči,
hebké kůži,
jež mé prsty hladí.
Sním o polibku k probuzení,
co tě vrací,
z chladného rána do žhavé noci...
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (0)