S vínem
V alkoholovém opojení
s flaškou vína do nepohody, co snaží se
o průměrné štěstí
plného prázdnoty jež alkohol plní dosyta.
Jak těžká slza v oku bude ukryta,
plná ideálů o víře v nešťastnou lásku, co dobře skončí.
Volat a řvát,
to alkoholik nesmí.
Jak závrať
plná něžností a řečí o tom,
jak bude to všechno lepší.
Ztratí se v dáli naděje, jež štěstí značí.
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: Fungal
Komentáře (0)