Název je s otazníkem, protože báseň je o mně ;) Nikdy bych nenapsala nic tak nenávistného proti někomu jinému ;)
13.05.2011 19:03:00 | Gaia.M
Z ostra a zdá se, že upřímně... chtělo by to ale z očí do očí... jen tak to všechno skončí... lidé si ledasco uvědomí.
13.05.2011 06:35:00 | NikitaNikaT.