Anotace: Nevědění...
Uvnitř sebe vždycky víme co je správný ale bohužel neřídíme se tím ale chybovat je lidské a tím pádem správné...důležité je přijmout za svoje činy zodpovědnost-mluvím z vlastní zkušenosti kdy mě moje minulost pronásleduje až sem ...
01.06.2011 08:48:00 | la loba