Anotace: Vzpomínky na minulost, která nebyla mou, ale mojí duše, vzpomínky na slavné doby bývalých krás a tajemného umění,vzpomínky na mou milovanou zemi, vzpomínky na Nippon... prosím o komentáře...
Sbírka: Vzpomínky na Nippon
Princezno sakury
teď tobě se klaním
st ti nesu ve svých dlaních.
Nádherná :)
28.05.2011 09:02:00 | Alien.v.v.s.
ani ne, viděla jsem to, ale je to na film o Japonsku příliš americké a taky mají u některých japonských slov blbou výslovnost jak v originále, tak v českém dabingu. Ale příběh je to hezký...
25.05.2011 14:39:00 | Matsuyama Tatsuko-chan
Parádní! Vím, že mnoha lidem se blbě vysvětluje, že gejša není běžná šťabajzna. Jejich umění vnímám velmi citlivě a obdivuji je. Chce to dřinu. ST.
23.05.2011 14:34:00 | myší královna