Do minulosti
Ve změti starostí o rodinu
nezaplacených účtů
příchodů do práce ve správnou hodinu
vzal kolečko
trochu zrezivělý a starý rýč
Využil, že děti a manželka jsou zrovna pryč
Vrátil se až se setměním
........................
Matka
milujíc své ratolesti
ukazuje jim na část své minulosti:
Ten strom na kopci
zasadil děda František
Přečteno 368x
Tipy 21
Poslední tipující: Pevya, el viento, Psavec, CULIKATÁ, Amable seňor Marek, Mbonita, labuť, chicacheca, Skalsky Pavel, Boudicca, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)