Anotace: Paradoxně...
Nesmysl...
"Si bohém
Posledný z tisíca
Námesačník
Vo dne sám
Poď. Smiem?
Budeme plaviť sa
Na bárke
smerom k nám"
Tahle báseň níže komentující autorky byla namátkou vybrána a zkopírována sem a nesahá ti ani po kotníky...
28.05.2011 17:06:00 | Corsica
Já vím, už jsem asi za svým básnickým vrcholem... Sám si uvědomuji, že píši čím dál tím ubožejší básně...
28.05.2011 11:03:00 | Trystan ap Tallwch
Všimla som si v tvojom profile,že nemáš rád básne bez rýmov.Ale zahlcovať tie svoje ich najpodradnejšími gramatickými typmi by si tiež snáď nemusel.Kazí to efekt inak silnej myšlienke a širokej slovnej zásobe básne.
27.05.2011 17:58:00 | Terulienka