Do stredu..
Nechceš ísť do stredu Venuše so mnou?
je tam dosť teplo
len ruka v ruke - s tou výbavou skromnou
srdce odkleplo
ponor do horúčav o akých snívaš
keď sa vyplače
tvár do vankúša, kam oči ukrývaš
- sĺz dávkovače
uprostred Venuše teplo vrcholí
prsty horúce
stierajú horiace slzy, od soli
z líc bieloskvúce
Přečteno 270x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ZILA78, Doradan, labuť, Psavec, la loba, Květka Š., Jiná, CULIKATÁ
Komentáře (0)