bez názvu
stojím na rozhraní
svých sil
můj otisk .. dne
se do .. řeky slz
dávno vpil
a není nikdo
kdo by mohl
poodkryl
smazal
zlobu
která v nitru halí se
na římse
sebevražedných sklonů
domů
zlomů
tvých úklonů
které jen tak jak to píšu
snad pro Bíšu ...
či pro bišu??
ze záhrobí
co sami sobě /nocí/
nadrobí
pod-robí
pod-obojí
nocí mojí
mocí
milovaní
moji
drazí
.
.
.
vrazi
Přečteno 392x
Tipy 21
Poslední tipující: ni.va, zelená víla, hatlapatla, V.N.Losinský, Juan Francesco de Faro, Psavec, Jiparo, Jiná, Mbonita, Květka Š., ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)