Klíče
Anotace: Ne ty klíče,ale klíče od všeho..
Utahuje klíče a vymazává paměti
Ego láme pod třešní
Za uchem pírko havraní
Pod ostrým jazykem mléčná dráha
Kus svobody nad horním víčkem
U pramene letních narkotik
Bouřová mračná mají děj
Pošetile trhá košile
Bylo peklo,bylo nebe
Chodí bosa a nepropadá cílům
Nesmrtelnost v jahodové krustě
Sláva proniká v kvízu
Úsměv schovaný za černými skly
Doplněk niterní hry
Oheň který na znamení nestaví
Vykreslené perem na papíře
Otevírají se dveře do kdysi
pod soukromé obrysy ráje..
Přečteno 340x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., Terulienka, Bambulka, René Vulkán
Komentáře (2)
Komentujících (2)