Kazuistika
Já vyrazil dnes večer ven,
bez přátel, jen ruku v ruce se stínem,
a přemýšlel proč lidé se mi straní,
sebevědomí není mou silnou zbraní.
V cestě nalezl jsem svou spásu,
100 metrů nad zemí,
měli by jste vidět tu krásu...
Let bez padáku za to stál.
Já narazil, však stín jde dál.
Komentáře (0)