Anotace: Krátká, výstižná básnička pro nás, zoufalce.
přetože změnit a zkalit moc nesedí (jako vůbec :P), tak i přesto: amen bratře :D
01.06.2011 12:08:00 | chicacheca
Dokonalý!!!!Absolutně!Asi si to nechám vytetovat na záda-no spíš na čelo---a já kráva tady furt vypisuju svůj život v složitejch verších zatímco to jde takhle nádherně jednoduše!Díky!!!
01.06.2011 08:40:00 | la loba