... křišťály, ... ty si berou ti ...
***- ... co se topí a jim k pohodě a duchovní rovnováze
již nic jinýho nezbejvá
no a sebemrskači jako já ... ,
ti jdou do obsidiánu a jiných šutro-zapeklitých osobnostních šmodrchanin ...
02.06.2011 16:41:00 | HarryHH
..světlo pozvolna mizí..
..a zamlžený čas připomíná okamžiky..
..mezi usnutím a bděním..
..nicméně šutýrky jsou šutýrky..
(nosím křišťály..převážně)
..a věřím..jak v jejich moc..tak i v noc.. ;-)
01.06.2011 20:39:00 | isisleo