Píšu ti, příteli...
Anotace: báseň téměř milostná...
.
Píšu ti, příteli, inkoustovkou,
na rtech i na rukou
mám stopy vyznání.
Ze sklínky hořčičné malinovkou
připíjím na dávná
i příští setkání...
Píšu ti, příteli, jen pár slůvek,
co často za nocí
sen z víček odhání,
pusu mám modrou jak od borůvek
a oknem pozvolna
krade se svítání.
Píšu ti, příteli, do notýsku
věty, co nadějí
a vírou zpívají,
v srdci tě hýčkám jak zadřenou třísku
a sladkou bolestí
těším se potají...
.
Přečteno 496x
Tipy 87
Poslední tipující: Poetik, René Vulkán, tato22, Houda, Iva Borecká, hloubavá, church.666, zvířenka, vodnař, ilona, ...
Komentáře (17)
Komentujících (17)