tváře vaše nemám rád
Anotace: bůh se tváří jako přítel, však opustí nás v přítomnosti ďábla
oči vztekem klíčí,
smrt už se blíží.
hledám svoje štěstí,
ale scházím na zcestí.
Pentagram v ruce svírám,
a pomalu umírám.
Démoni do uší mi šeptají,
a ďábel za ruku mě odvádí.
Víra se ztrací,
když bůh mě opouští.
Zasvětím tedy duši ďáblu,
a nad bohem rukou mávnu...
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Leedram, Izzzi
Komentáře (2)
Komentujících (2)