(Ne)víra
Už nevěřím.
Nevěřím v kouzla
všedních dnů.
Hledám je všude
-kolem Tebe-
Vždyť kouzlem je,
že Slunce ráno vyjde,
že sníh každou zimu zebe!
Proč hledat v Tobě,
-co není-
když rozhlédnu-li se s vírou,
najdu to štěstí třeba v rozednění?
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Denael, Petbab
Komentáře (0)