Život je jen pár chvil
Život je jen pár chvil -
smrt je však věčná
Za možnost žití v ní
bys měla být vděčná
Život je jenom sen -
až smrtí to začne
Proto je srdce mé
po ní tak lačné
Pojďme už odtud pryč -
pojďme se vzbudit!
Zaraš mi hluboko
dýku do mé hrudi…
Přečteno 367x
Tipy 5
Poslední tipující: Káňátko, Charibeja, strašidýlko-střapatý
Komentáře (1)
Komentujících (1)