V mé mysli
Anotace: Jedna vzpomínková...
V mé mysli tvůj obraz malovalas ty
Tvá podoba ve tmě spojená s pocity
Jemné kontury pod víčky se halí
a svět se najednou zdá tak malý…
Najednou stala ses pro mě celým světem
v temnotě pod víčky mým jasným světlem
Nevím co dal už říct, a jak to vyslovit -
tak zavři oči jen, a nechej se políbit…
Přečteno 340x
Tipy 9
Poslední tipující: Káňátko, tato22, Charibeja, Jiparo, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý, Lady Carmila- Políbená mlhou..
Komentáře (1)
Komentujících (1)