Memento mori
Anotace: All we are is dust in the wind...
Jako strom porostlý mechem,
jako moře bez konce,
potřísněna vilným dechem
laň tu leží. Bez honce
psi mění se ve štvanou zvěř,
však prchat není kudy,
„najdi úkryt – val či keř“,
jim radí jejich pudy.
V prachu stráně pod maliním
labutí kus pělo
o strašlivém slově „viním“
zneuctěné tělo.
Kamizola poklekla a odložila kuši;
svatým věncem z jehličí
prosí nebe, zemi či
peklo o klid duši...
Přečteno 396x
Tipy 10
Poslední tipující: Cizí neštěstí, Písnička..., ilona, Leedram, jvacl, chicacheca
Komentáře (2)
Komentujících (2)