PÍRKA
Jablečně skořicová noc
svádí k nakousnutí
když milencům tupírují křídla
jen bůh ví proč
ta bělavá perutí
i andělům zřídla
němí vyjednávač večera
tiše usrkává tmu
a vidí jak derou to něžné peří
aby láska nesměla
padnout do náruče zlu
a těm co v ní už nevěří
tak otrhávají ty pírka
na Amorovy šípy
co pak vystřelují do celého světa
aby láska v srdcích stále žila
je to andělská zásilka
tak zahoď svoje štíty
ať se do tebe láska něžně vlévá
tak nastav srdce,aby na tebe zbyla!
Přečteno 289x
Tipy 24
Poslední tipující: Marcone, Psavec, Mbonita, zenge, hatlapatla, labuť, Květka Š., la loba, Maryje..., CULIKATÁ, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)