Prázdno je po boji
Anotace: "Protože bolest... Bolí..."
Vzpomínáš na ty chvíle
štěstí na malých obláčcích?
Kdy žádné hranice
nebyly dost velké
pro naše snění
pro nevědění.
Bojím se konců,
co bolí bolestí.
A pro nás dva
dávno nic nevěstí.
Nevěřím, nebolím.
Prázdno je po boji.
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: BARBYE, Nergal, E.T.Jane, CULIKATÁ
Komentáře (4)
Komentujících (4)