Anotace: Důsledky nespavosti. Ztráty zbytečných radostí. Nabytí rozumu...Snad? Poslední dobou spíše píši jen do zápisníku. Má to více důvodů. Zbyl mi jen vítr v břiše.
Někdo má v břiše vítr, někdo metro ... tak mě napadá,možná by si o tom ten tvůj vítr s mým letadlem mohli popovídat...
Dneska ideálně naladěná na mou vlnu....díky ti za to.. ST
05.07.2011 00:47:00 | Dev_LATea_princess
Fouká
kterým směrem?
Kde protipóly žaludeční
vládnou,
žádný král
nesní.
24.06.2011 00:27:00 | Squat_the_world
Nespavost nemám rád, ale uznávám, že občas vydává dobré plody :-)
23.06.2011 11:51:00 | Chancer
Mno, někdy se to pěkné a příjemné vytratí, věřím, že jenom na malou chvíli, že znovu se s tím co méně příznivé vystřídá...
22.06.2011 15:43:00 | NikitaNikaT.
Ejhle i v mládí nespavost je dobrá věc, básnička a pěkná, z ní vzejde přec :-)
22.06.2011 13:09:00 | Kars