Píši sice pozdě, ale snad si to přečteš. Jsem tu krátce a k tvým básním jsem se dostal až teď, ale jsou nádherné
fakt. Jsem zvědav na povídky určitě se na ně taky podívám.
23.09.2006 12:55:00 | Mácha
Skvělá báseň!
03.05.2006 12:40:00 | Isabella Monvoisin
Isobel, jak začít...asi takhle....ty víš že máš barokní styl,a víš, že já mám úplně jinej, ale i přesto je tohle první tvoje tvorba ve které se vidím. Ve které cítím emoce, které sama znám a které jsou i v mých básničkách.
Co dodat. Je to prostě báječně úžasný.
09.02.2006 21:44:00 | Ioreth
Děkuju moc za chválu i za kritiku, tohle je má druhá báseň a mojí parketou jsou spíše povídky, takže jsem s ohlasem moc spokojená :o) Jinak, mám tendenci hledat slova, která se budou co nejvíce rýmovat, ale právě v téhle básničce, jsem se od toho snažila odprostit a chtěla jsem tam dát slova čistě pro jejich význam, nikoliv rým...
07.02.2006 11:02:00 | Isobel
Troufla bych si říct, že tohle se zalíbí BlackTangerine. Mě se to taky líbí, ale ta forma je taková - vyvolává to ve mně dojem, že jsi tam chtěla rýmy, ale ty se moc nerýmují. Jinak krásně křehké obraty v téhle dost vážné a smutné myšlence.
06.02.2006 19:10:00 | Nausika