Jsi
Poznat tvé srdce
spatřit jej nahé
příznaky radosti
večery vlahé.
Vnímat tvou krásu
pocity domova
podaná ruka
vzpomínky z olova.
Krůpěje vody
na hebkém rameni
vonící polštáře
šlépěje v kameni.
Dotknout se osudu
vteřiny stojí
jiskřičky naděje
nad hlavou rojí.
Přečteno 309x
Tipy 17
Poslední tipující: labuť, Petbab, hašlerka, Mbonita, EM EM, Květka Š., Jiná, Sweet KiWi, CULIKATÁ, Jiparo, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)