Anotace: nějaké postřehy z práce
Ano, líbí se mi úspornost té básně. Zatím se mi líbila nejvíc z těch pár, co jsem od tebe četla.
22.07.2011 19:39:00 | inhalium
Klubko hadů syčících jak Medúzina hlava...
Povrchnost a krátkozrakost selskému rozumu často MAT dává...
13.07.2011 13:24:00 | zvířenka
Pár slovy vyřčené kruté pravdy. Už dlouho si myslím, že jsi člověk na svém místě, i když tě osobně neznám. Tvoje práce musí být přetěžká, ale fascinující.
04.07.2011 20:14:00 | Jana M.