Yaoi with Aoi
Anotace: Fandom: thE GazettE Postavy: Ruki, Aoi Upozornění: yaoi
Pěkně jsem se nasmála,
když jsem četla yaoi,
kde z večera do rána
figuroval Aoi.
Neměl zbytí, měl jen stání,
vyndal ho hned po šťourání.
Než se Ruki stačil nadát,
oblékl si Aoi kabát.
Rukiho tvář zakryl závoj,
když Aoi řekl krátké "Ahoj."
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Eylonwai
Komentáře (1)
Komentujících (1)