***
Barevný svět a vůně lákají
za krásou běžíš, i dálka je tvá
sílu máš a spoustu svých nadějí
času je také dost, jak se ti zdá...
Bolestné touhy, přání se plní
pak krátí se času i tobě dech
duha je blízko, co bude za ní
zpomal a jenom překvapit se nech...
***
kapičko kouzelná...lákavá na více přečtení...taky by mě zajímalo,jak je za duhou...o))
01.08.2011 13:53:00 | střelkyně1