Anotace: Za moc to nestojí.. Při třídění papírů jsem to našla.. Psáno cca. před rokem a rýmy místy nesedí, však budu ráda za komentáře. Děkuji za přečtení.. "Aco, až Ti ta tasemnice chcípne? Necháš si jí tam dát snad i příště?!"
Děkuji moc všem za komentáře...
Toho, že je to těžké jsem si plně vědoma...
Bohužel..
S úctou,
Lee...
03.07.2011 16:57:00 | Leedram
Anorexie je strašná mrcha, zažila jsem ji u své třináctileté žákyně - je to těžký boj!
03.07.2011 15:32:00 | hloubavá
mám nejlepší kamarádku anorektičku,vím o čem to je pokudila se i o sebevraždu a já s ní vše prožívala,teď to překonala a je šťastná...
03.07.2011 14:23:00 | la loba
Báseň má své vlastní "kouzlo" pokud to tak jde nazvat, jen doufám, že podruhé už s tím dokážeš bojovat. Drž se :-).
S úctou
Azazen
02.07.2011 20:37:00 | Azazen
Není to špatné, ale některé rýmy mi moc nesedí, nezlob se; ale hodnotím spíše obsah, který jsi pojala zajímavě; to je můj ryze subjektivní názor :-) Navíc je to téma samo o sobě zajímavé a pro mě na báseň nezvyklé. Proto Tipuju. Tip je to ale opravdu, opravdu zasloužený. Navíc mám rád obsáhlejší básně;-) ale délka není samozřejmě podstatná, to vůbec ne. Na tom nestojí kvalita žádné básně. Těším se na další Tvá dílka, piš dál, talent máš nesporně, o tom bez debat, proto jej dál rozvíjej :-)
02.07.2011 18:46:00 | Tomáš Přidal