Ano mě blízké pocity takže st a velké ale zkus už taky vyvažovat bolest radostí...i když ztratíme někoho komu jsme se oddali a věřili mu,musíme jít dál a žít i když se nám vůbec nechce...mám velké problémy whiolet a vůbec se mi často nechce ráno vstát a musím...nechci udělat radost svým vlastním démonům...budu bojovat klidně i s Bohem a se Satanem v konečném důsledku oba splývají v jedno...na kolena?Nikdy!!!
06.07.2011 08:26:00 | la loba
Jak od Psích vojáků ;-) http://www.youtube.com/watch?v=wGUiTQtGbOs
05.07.2011 21:01:00 | JiřÝ
Tvé dílo je velice ponuré, ale musím říct, že má své kouzlo. Sice až morbidní, ale úchvatné. S úctou
Azazen
05.07.2011 18:15:00 | Azazen