Intuice je má dlouholetá přítelkyně, mnohokrát mě pomohla.
14.07.2011 15:58:00 | Jeněcovevzduchukrásného
Sesílie, krása:-DDD
Děkuji:-) všem!
Já ráda bláznem jsem:-DDD/ a dál budu:-))), i když si třeba zase nabiju ;-)ústa:-DDD/
07.07.2011 19:13:00 | Žqáry
Chi, musím ti sem napsat jednu mou starší:
Blázni nezblbnou
Blázna, toho nic zblbnout nedonutí,
myšlenky totiž v hlavě postrádá...
žije si vesele, bez rozumu a s chutí,
neopouští ho dobrá nálada,
jak je jeho zvykem, žije okamžikem
kdesi "nad rovníkem"...
Z žádného blázna blbce neuděláš,
už prostě není, co v něm gumovat...
ať žadoníš a nebo ať se vztekáš,
z očí do očí on bude se ti smát
svým bláznivým smíchem s jasným otazníkem
a ty odcházíš... s tikem...
(tak užívej si šaškování, milá paní...)
:oD
06.07.2011 19:51:00 | Cecilka
... jooo, hezká představa ...
... šašek? blázen? Možná, pak jsou ale tak trochu blázni všichni ti, kdož ještě nepřestali věřit ;-) /sami v sebe i v druhé .../
06.07.2011 03:55:00 | Bambulka