K ránu
když noci do rukávů
zapíjí se ráno
a v nohách postele spí
přespočetné sny
vymetám kouty
sečteno - vyprodáno
na okně láhev
a kdo ví co je v ní
pak u snídaně sedím
s vůní bergamotu
mám tvoje oči rozečtené
už kolikátý den
předbíhám stránky
nečteno - nepoznáno
poslední kapitola
a zda se rozejdem
Přečteno 418x
Tipy 30
Poslední tipující: CoT, Jana M., gallatea, poeta, Loveless, tato22, ilona, Víla, Leedram, hanele m., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)