Motýl a sluníčko
Anotace: Jak je důležitý pitný režim. Další pro Tomáše
Koukalo se sluníčko
jestli motýl maličko
napije se ranní rosy
než tam mouchy strčí nosy.
Nepil motýl ani sodu
brčko ztratil cestou domů.
Chodil motýl celý skleslý
nohy se mu žízní pletly.
A to zlaté sluníčko
spálilo mu celičko
čelo, nos i ramena
dokonce i kolena.
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: EM EM, E.T.Jane, myší královna
Komentáře (1)
Komentujících (1)