Příčení 7
Být na tapetě
Je to často na tapetě,
už ho někdy svrbí ruka,
tchýně obviňuje zetě,
že dosud nemá vnuka.
Být paf
Byla z toho pěkně paf,
co se stalo na náměstí,
přiběhl k ní mnichů dav
a každý ji dal ránu pěstí.
Být putna
Výypověď bude zřejmě nutná,
pracovní morálku má pod psa,
chodit včas – to je mu putna,
často až k poledni vrátnicí hopsá.
Být si kvit
Teď si jsou chlapi zcela kvit,
každý již rudnul i bledl,
první druhému vykrad byt
a druhý prvnímu ženu svedl.
Být síla
Vidí ji bez prádla a halenky,
po týdnu souhlasila Milá,
pěkně se protočily panenky,
to teda byla síla!
Být solí v očích
Je mu již dlouho v očích solí,
jinými slovy chloridem sodným,
dneska ji přetáhnul slepeckou holí,
chová se způsobem zcela vhodným?
Být sťatý
Sťatý se z putyky domů vleče,
po další nezřízené pitce,
na hruď i na záda krev mu teče,
hlavu si nese v igelitce.
Být v jednom kole
Je prý pořád v jednom kole,
a on si pestrosti cení,
nadává: „Trýzniteli, vole,
zvol něco dalšího na mučení!“
Být v patách
Je nové sousedce stále v patách,
píská na ni, ona ječí,
pak se při náledí natáh,
ortopedi nešetří teď péčí.
Být vyčůraný
Není to od něj pouze hraný,
vše vychází z reálné podstaty,
on je opravdu pěkně vyčůraný,
i když po hoďce (vinou prostaty).
Být vyhozený dveřmi, vrátit se oknem
Kdo bývá vyhozen z dveří,
obvykle se vrátí oknem,
ženy si nás pohoršeně měří,
když na ně na ulici kvoknem.
Být z jiného těsta
Zeťák je náhle z jiného těsta,
nejspíše půjde o linecký,
jak tchýně ruší, hned ji trestá,
chystá si dokonce nože a necky.
Být zima jako v psírně
Sice se chvěje pouze mírně,
chladem však modraj žíly,
má doma zimu jak v psírně,
je ale celkem otužilý.
Přečteno 396x
Tipy 8
Poslední tipující: divoska_jaja, hloubavá, Kars, hatlapatla
Komentáře (6)
Komentujících (3)