POSLEDNÍ ÚTOK
Anotace: Text možná vhodný pro trampskou písničku...
POSLEDNÍ ÚTOK
Na posledním školení
řek´mi kaprál stroze
tu máš mapu, podle ní
vždy se budeš vzbouzet
podle toho kompasu
budeš chodit spát
a všem vyšším lampasům
úctu předávat...
Nevěřte děvčata, nevěřte vojákům
co mají podvazky připnutý k bodákům
doba je proklatá, není čas na lásky
nevěřte děvčata, nevěřte planým snům !
Na posledním školení
řek´mi kaprál stroze
tu máš ešus, holení
a kulku první nouze
a tu kulku poslední
tu dostaneš s ostatními
zítra až se rozední
nastoupený mezi svými...
Nevěřte děvčata, nevěřte vojákům
co mají podvazky připnutý k bodákům
doba je proklatá, není čas na lásky
nevěřte děvčata, nevěřte planým snům !
Po posledním školení
po posledním útoku
stojí trnka, vedle ní
s rudou skvrnou na boku
leží moje stvoření...
Přečteno 251x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, hloubavá, divoska_jaja, Fanosh
Komentáře (1)
Komentujících (1)