POMĚRY S TEPLOMĚRY
Anotace: Laškování s poměry
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Syna jsem zplodil
Ne, není to omyl
Nezasadil strom
nepostavil dom
Ještě v únoru
máme stromek
Kdo ho shlédl
už ani nemek´
Doma teplo
jako v cele
když topení je
rozpálené celé
I jinak si žijeme
dost nad poměry
V bytě i venku
máme teploměry
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)