KUMPÁNI NOCI VESELÉ
Anotace: Nedělní poezie: Pijácká
Sbírka:
ŽÁRLIVOST
Pili jsme a s chutí
sekt lepší kvality.
Tak za chvíli
jak se říká
byli jsme nalití
Nebyli jsme schopni
stát, ani rovné chůze
Opojeni, každý z nás
teď jen ležet může
Kumpáni, už ne
noci veselé!
Sekt? Ten!
Už zase dlouho ne!
Přečteno 367x
Tipy 8
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, Mbonita, jitka.svobodova, Kars
Komentáře (1)
Komentujících (1)