Fotografie
Nech se vyfotografovat svými dětskými sny
a v obálce z ptačích kroků
nech si tu fotku poslat
do špinavých vlasů současnosti.
Která tvář se mílí více?
Tvář dítěte nebo tvář muže?
Přečteno 293x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, ECHO PARAZIT
Komentáře (1)
Komentujících (1)