Anotace: Věnováno všem obětem Norského masakru... (a ty shoř v pekle bastarde!)
Chudáci Norové, jo. Nevím přesně, kolik lidí tam zahynulo, ale tahle básnička mi to neštěstí připomíná.
31.07.2011 20:53:00 | Monica.
Nechápu, kde se v lidech bere takové zlo. I bez těchto lidí je bezmoci na světě dost a dost. Proto si važme každého dne, který je nám dán a neubližujme si navzájem zbytečnostmi.
31.07.2011 11:56:00 | Marťafon
a on je na to ještě pyšnej čůr.k jeden,napsaný to bylo opět špičkově.
30.07.2011 10:57:00 | ECHO PARAZIT
očistit Evropu, tak zabiju ty nejnevinnější :((
Kéžby trpěl pomalou a bolestnou smrtí, ale to je nepravděpodobné...
29.07.2011 09:21:00 | whiolet
Chtěl očistit Evropu..tak by jsme měli jako prvního uklidit jeho! Jinak perfektní, dobrý konec...ST a Norům upřímnou soustrast
29.07.2011 00:20:00 | Chancer